4 manieren om buiten te koken


een man aan een tafel buiten koken op een kampvuur.

Buiten koken is een van de meest populaire buitenactiviteiten in de VS. Er zijn verschillende manieren om dat te doen en hier zijn 4 van de meest populaire manieren.

Wat voor soort manier is de beste is een vraag die onmogelijk te beantwoorden is. Het hangt allemaal af van onze eigen voorkeuren en de beschikbare tijd en ruimte.

4 populaire manieren om buiten eten te bereiden

Klik om direct naar elk onderwerp te springen

Er zijn meer dan 5 manieren om buiten te koken, maar hier beperk ik het tot de 5 categorieën die ik hier op de Better Grills-website gebruik.

Grillen

Ik denk dat het veilig is dat dit zonder twijfel de meest populaire manier is om buiten eten te bereiden. Maar zoals altijd zijn er verschillende soorten grills en dit maakt het mogelijk om precies degene te kiezen die bij uw behoeften past. Je kunt er veel van vinden in mijn beoordelingen van buitengrills.

Er zijn veel soorten grills om uit te kiezen en ze zijn er in alle maten. het hangt allemaal af van wat je graag kookt en voor hoeveel personen. Hier zijn enkele grills die u kunt gebruiken.

 • Houtskool (briketten en klontjes)
 • Propaan
 • Natuurlijk gas
 • Elektrisch
 • Pellets
houtskool in een grill.

Roken

Hoewel je in sommige gevallen een grill als roker kunt gebruiken, denk ik dat het beter is om een ​​roker te gebruiken die is gebouwd en geoptimaliseerd voor het zogenaamde low and slow dat je op een roker doet.

Een van de rokers die snel aan populariteit wint, zijn pelletrokers. Ik heb veel beoordelingen van pelletrokers gedaan om je te helpen degene te vinden die je nodig hebt.

Er zijn nogal wat rokers op de markt en dat maakt het soms moeilijk om degene te vinden die het beste bij je past. Hier zijn enkele soorten rokers.

 • Pelletrokers
 • Offset rokers
 • Elektrische rokers

Kamado-grills

Ik ben dol op koken op een Kamado-grill en de reden is dat ze erg veelzijdig zijn. Ik zou ze eigenlijk ook kunnen toevoegen aan het rookgedeelte op deze pagina.

Uit de prijzen die ik in mijn Kamado-grillreviews vond, blijkt dat je in de meeste gevallen een forse prijs betaalt. Maar met het feit dat je ze kunt gebruiken als grill, rookoven en voor sommige merken zelfs als pizzaoven vind ik het het geld waard.

kamado type grill.

Open vuur koken

Ik heb nog niet veel geschreven over dit soort koken, maar ik heb mijn eerste inhoud gemaakt over koken boven het vuur. Ik ga ermee aan de slag en heb nog veel te leren. Ik heb net mijn eerste Dutch Oven gekocht en ben aan het lezen hoe ik hem moet gebruiken.

Open vuur koken is een enorme categorie en de mogelijkheden om buiten op vuur te koken zijn bijna onbeperkt. Hier zijn een paar opties.

 • Live vuur koken
 • Vuurkorf koken
 • Koken op een bedje van kolen en sintels

Er zijn veel tools die beschikbaar zijn en later zal ik later in een andere post over kookapparatuur voor kampvuur schrijven.

kampvuur met een kookrooster en potten erop.

Overzicht

Nu ik meer tijd heb om buiten te koken en om eerlijk te zijn, begin ik er ook wat zekerder van te worden en ben ik meer manieren aan het onderzoeken om buiten te koken. Het is de combinatie van frisse lucht en spelen met vuur die mij aantrekt in dit soort koken.

Eddie van Aken

Eddie van Aken heeft jarenlange ervaring in het runnen van zijn full-service restaurant en daarbij kwam het werken met het gebruik van en omgaan met alle soorten keukenapparatuur. Met zijn ervaring is hij in staat om alle voor- en nadelen van grills te vinden en deze toe te voegen aan de grillrecensies die hij doet. Lees meer op de over pagina voor Eddie van Aken