De strijd om de gegrilde hamburgers!


gevechtenAls je deze zomer naar een cookout bent geweest, is de kans groot dat je een gegrilde burger hebt gegeten of ze in ieder geval hebt zien koken op de grill. Helaas zijn niet alle hamburgers gelijk gemaakt. We hebben allemaal de gaar “hockeypuck” -burger meegemaakt. De meeste thuiskoks zijn bang om je een onvoldoende verhitte burger te serveren, zodat velen van hen uiteindelijk verbranden.

Deze zomer had ik de gelegenheid om de Wagyu-burgers van Holy Grail Steak te proeven. Je kunt lezen over mijn favoriete manier om een ​​burger te bereiden in mijn recente blog “Up Your Burger Game With Wagyu Beef And These Pro Tips”.

Holy Grail stuurde me hun Burger Loader met zowel hun Tajima American Wagyu als de Carrot Finished Burgers. Omdat ik mijn favoriete manier om een ​​burger te maken al had gedeeld, dacht ik dat ik zou experimenteren met populaire en creatieve manieren om een ​​burger te bereiden, vergelijkbaar met de blog “Battle Of The Grilled Hot Dogs” die ik eerder deze zomer schreef.

Heilige Graal Steak Aanbieding!

Ontvang 20% ​​kortingsboncode: BARBECUEBIBLE

Nu kopen! »

The Battle of the Beef Burgers

Ik selecteerde vijf manieren om hamburgers te bereiden op basis van mijn persoonlijke interesse en de input van mijn vrouw. Op het menu van onze burgerparty stonden de Franse uiensoepburger, de zwart-blauwe burger, de vlees- en aardappelburger, de barbecueburger en de California burger.

Gegrilde Runderburger

Uien zijn een populaire topping voor hamburgers, dus ik dacht dat gekarameliseerde uien gegarneerd met Gruyère-kaas meer smaak zouden geven en op Franse uiensoep leken. Ik ben dol op blauwe kaas, maar het kan sterk zijn, en ik voelde dat een zwartmakende smaakmaker blauwe kaas zou kunnen verdragen en beide zouden goed passen bij een runderburger. De barbecueburger is mijn gebruikelijke burger (spek, augurk en ketchup) met barbecuesaus in plaats van ketchup. Om de barbecuesmaak een boost te geven, heb ik de burger gekruid met mijn zelfgemaakte barbecue-rub en heb ik Amerikaanse kaas verwisseld voor gerookte Goudse kaas. De vlees- en aardappelburger was geïnspireerd op een van de kanten die mijn vrouw maakte voor ons burgerfeest. De vlees- en aardappelburger was gegarneerd met aardappelkoekjes en queso-kaasdip.

Wanneer de meeste mensen denken aan een burger in Californische stijl, denken ze aan avocado of andere verse toppings. Wat u als een burger in Californische stijl beschouwt, kan verschillen, afhankelijk van waar u in het land woont. Wist je dat de originele burger in Californische stijl gebaseerd was op het in Californië gevestigde bedrijf In-N-Out burger (opgericht in 1948) dat hun cheeseburgers bedekte met Amerikaanse kaas, sla, tomaat en ui? In 1948 introduceerden de gebroeders McDonald hun Speedee-servicesysteem met hun hamburger van 15 cent, maar ze voegden ketchup, mosterd en augurken toe. Vanwege de snelle verspreiding van McDonald’s noemden mensen buiten de westkust Californische hamburgers op de In-N-Out-manier. Als er avocado op een burger of een broodje zit, bestelt mijn vrouw het. Mijn Californische burger was gegarneerd met Amerikaanse kaas, sla, tomaat, rode ui, spek en avocado, en mijn vrouw voegde ranchdressing toe.

Ik heb alle accessoires voor de hamburgers van tevoren voorbereid. Vervolgens beboterde ik de boven- en onderkant van briochebroodjes en roosterde ze. Ik heb mijn Big Green Egg XL (BGE) ingesteld voor direct grillen en heb de gietijzeren roosters geplaatst. Ik voelde dat de gietijzeren roosters de ideale schroei op de hamburgers zouden creëren om de sappen te verzegelen en de knapperige buitenkant te maximaliseren die we allemaal op een hamburger willen.

Hamburgers Grillen

Ik kookte de hamburgers tot ze een interne temperatuur van 140 graden bereikten voor medium-rare. (Opmerking: de FDA-aanbeveling voor gemalen vlees, exclusief gevogelte, is 160 graden.) Ik heb deze temperatuur gekozen op basis van de verzoeken van mijn gasten.

Ik plaatste de gekookte hamburgers op een rooster boven een bakplaat om te voorkomen dat de bodem van de hamburgers drassig werd. Elke burger werd samengesteld, in plakjes gesneden en geserveerd.

Burger Battle

De Franse uienburger werd gekruid met zout, zwarte peper, uienpoeder en knoflookpoeder, gegrild, afgewerkt met gekarameliseerde uien, gesmolten Gruyère-kaas en Dijon-mosterd. De barbecueburger werd gekruid met barbecue-rub, gegrild en vervolgens gegarneerd met gerookte Goudse kaas, spek, augurkchips en barbecuesaus. De Californische burger werd gekruid met een ranchkruiden, gegrild en afgewerkt met sla, tomaat, rode ui, avocado, spek en ranchdressing. De vlees- en aardappelburger was gekruid met zout en peper en gegarneerd met aardappelkoekjes en queso-kaasdip. Ik serveerde gesneden jalapeños ernaast voor iedereen die wat pit wilde toevoegen aan de vlees- en aardappelburger. De zwart-blauwe burger werd gekruid met een zwart wordende kruidenrub, gegrild en vervolgens gegarneerd met blauwe kaasdressing en spek.

Elke hamburger was heerlijk. De hoge hitte van het houtskoolvuur zorgde voor een geweldige schroei op elke burger en voegde een rokerig aroma toe. Ik heb genoten van het contrast van textuur tussen de knapperige buitenkant en de sappige en zachte binnenkant van de burger. Elke burger had een lekkere rundvleessmaak die goed paste bij de verscheidenheid aan bevestigingen die ik op de hamburgers deed.

Porties Gegrilde Burger

Hier waren enkele van de hoogtepunten en opmerkingen van onze gasten; “Ik vond de schroei op de burger lekker”, “de gekarameliseerde uien zijn heerlijk”, “perfecte balans tussen aardappelkoekjes en queso-kaas in elke hap”, “Ik hield van alle verse groenten in de Californische burger”, “je had me een blauwe kaas en spek.” “Ik hield van de combinatie van de gerookte gouda, spek, barbecuesaus en de knip van de augurken.” De publiekslieveling was de vlees- en aardappelburger. De tweede plaats ging naar de California burger. De zwart-blauwe werd door de meeste gasten consequent als de tweede favoriet beoordeeld. Iedereen vond het geweldig dat ze elke burger mochten proberen in plaats van er maar één te kiezen.

Als je je volgende cookout wilt verbeteren met vlezige, sappige en heerlijke hamburgers, dan heeft Holy Grail Steak je gedekt.

Wat is jouw favoriete manier om een ​​burger te maken? Laat het ons weten op Facebook, TwitterReddit of Instagram!