Zelfgemaakt recept voor gevogeltekruiden


ingrediënten voor zelfgemaakte gevogeltekruiden

Ik heb mijn zelfgemaakte recept voor gevogeltekruiden dat ik in mijn restaurant heb gebruikt.

De reden om het zelf te maken is dat ik nooit zo blij was met degene die je in de winkels kunt kopen.

Ik heb er verschillende geprobeerd en sommige hadden niet genoeg salie en anderen hadden er te veel in.

Gevogelte Kruiden

Klik om direct naar elk onderwerp te springen

Zelfgemaakte gevogeltekruiden die gebruikt kunnen worden op kip en kalkoen.

Cursus kruiden

Keuken Amerikaans

Porties 1 deel

calorieën 152 kcal

  • 2 Eetlepel Zout
  • 1,5 Eetlepel Verstandig
  • 1/2 Eetlepel Zwarte peper
  • 1/2 Eetlepel Suiker
  • 3/4 Eetlepel Paprika poeder
  • 2 Eetlepel Uien poeder

Portie: 9eetlepelCalorieën: 152kcalKoolhydraten: 20gEiwit: 5gDik: 7gVerzadigd vet: 2gMeervoudig onverzadigd vet: 1gEnkelvoudig onverzadigd vet: 3gcholesterol: 16mgNatrium: 14151mgPotassium: 258mgVezel: 3gSuiker: 7gVitamine A: 18IUVitamine C: 3mgCalcium: 82mgIjzer: 1mg

Vergeet niet dat dit recept naar mijn smaak is gemaakt. Hoewel veel mensen het leuk vinden kun je dit als uitgangspunt gebruiken en de ingrediënten naar wens aanpassen.

Ik heb dit zelfgemaakte pluimveeseizoen gebruikt op kip en kalkoen thuis op de grill en op de roker.

In de keuken van het restaurant gebruikte ik het ook om de dressing voor de kalkoen op smaak te brengen.

Probeer het eens en laat me weten wat je ervan vindt.

Klik op grillrecepten voor meer tips en ideeën over kruiden en recepten.

Eddie van Aken

Eddie van Aken heeft jarenlange ervaring in het runnen van zijn full-service restaurant en daarbij kwam het werken met het gebruik van en omgaan met alle soorten keukenapparatuur. Met zijn ervaring is hij in staat om alle voor- en nadelen van grills te vinden en deze toe te voegen aan de grillrecensies die hij doet. Lees meer op de over pagina voor Eddie van Aken